jueves, 5 de mayo de 2022

Pràctica10_Clara i Judit

 MESURA INDIRECTA A PARTIR D'UNA FOTOGAFIA


Aquest divendres 29 de maig vam fer la pràctica "Mesura indirecta a partir d'una fotografia". Primer, la professora ens va posar en parelles i ens va repartir unes fotografies d'una zona en l'entorn de l'escola. Darrere la foto hi havia una o més preguntes que havíem de contesta utilitzant el teorema de Tales o Pitàgores. Abans de sortir al pati, des de la classe cada parella va haver de pensar com resoldre les preguntes plantejades. Un cop pensat quin mètode utilitzaríem i com resoldríem les preguntes li vam explicar a la professora i vam anar a fora per mesurar i  escriure-ho a la pràctica.





Ja a fora, amb ajuda de la cinta mètrica i un regle vam fer les mesures que necessitàvem i després vam fer els càlculs. Si alguna cosa no quadrava, tornàvem a mesurar amb el regle a la foto o amb la cinta el lloc del pati que ens hagués tocat. 




Finalment, vam rectificar els errors i vam trobar la resposta a les preguntes plantejades al començament. Vam apuntar tots els càlculs i el procediment a la fitxa de la pràctica i vam tornar a l'aula.
                                      







No hay comentarios:

Publicar un comentario

Pràctica 12_Anna i Dune

 RELACIÓ D'EULER Per familiaritzar-nos amb els poliedres regulars convexos i conéixer el teorema d'Euler vam realitzar la pràctica 1...