miércoles, 11 de mayo de 2022

Pràctica 11: Jan i Júlia


 

 El passat 5 de maig ens van proposar una pràctica amb els geoplans per introduir-nos en el nou tema que hem començat. Consistia a formar amb unes gomes elàstiques les diferents formes, angles i altures que ens suggeria la professora i després posar-les en comú amb la resta de la classe.

Vam començar, fen angles.



Seguidament, vam fer diferents tipus de triangles i vam buscar la seva altura. Fins aquí no vam tenir cap problema, però quan ens va tocar buscar les altres dues altures els dubtes van sorgir.






Després de resoldre els dubtes vam aconseguir fer tots un triangle isòsceles amb les seves tres altures.



Vam seguir amb l'últim objectiu del dia que va ser fer un triangle obtusangle i trobar les seves altures. Malgrat que ja havíem fet les altures del triangle isòsceles vam tenir algun dubte, però al final tots ho vam entendre i les vam saber descobrir sense problema. 



Per acabar ens va posar un esquema a la pissarra per recordar tot el que havíem fet els cursos anteriors i el que havíem practicat amb els geoplans.

En conclusió, aquesta és una pràctica que ens ha agradat molt, ja que és una forma molt divertida de repassar el temari de cursos anteriors i que la classe es fagi més amena.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Pràctica 12_Anna i Dune

 RELACIÓ D'EULER Per familiaritzar-nos amb els poliedres regulars convexos i conéixer el teorema d'Euler vam realitzar la pràctica 1...